Process Operator in drie ploegendienst

EPS BV is onderdeel van het internationale concern Sherwin-Williams (60.000 medewerkers). Sherwin-Williams is de wereldwijde nummer 1 organisatie binnen productie, distributie en verkoop van verf, coatings en aanverwante producten.

Process operator in drie ploegendienst

EPS BV staat voor Engineered Polymer Solutions en is onderdeel van het internationale concern Sherwin-Williams (60.000 medewerkers). EPS BV is gevestigd in Hendrik Ido Ambacht en produceert met circa 50 mensen watergedragen bindmiddelen voor industriele en consumenten toepassingen. EPS levert producten die specifiek zijn ontworpen voor de bouwkundige, industriële, constructie- en lijmmarkten.

Vanwege het unieke karakter van onze producten doen we er alles aan om de behoeften van onze klanten te begrijpen om zo mee te werken aan hun ontwikkeling en succes. EPS werkt met een persoonlijke benadering, op basis van innovatie en uitzonderlijke technische service wat zakendoen met EPS eenvoudig maakt.

Wegens de revolutie naar water gedragen polymeren proberen wij ons steentje bij te dragen naar een beter milieu.

De functie

Als proces operator ben je de spil in ons productieproces. Je bent samen met jouw collega’s in de ploeg verantwoordelijk voor de kwantitatieve en kwalitatieve productie output en bent gefocust op veilig werken en het volgen van procedures. Het productieproces vraagt om een grote nauwkeurigheid. Jij zorgt er namelijk voor dat de machine goed is ingesteld, gecontroleerd en de recepten gevolgd worden. Een storing kan grote gevolgen hebben, samen met het team zorgen jullie  ervoor dat storingen worden opgelost. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces, denk aan: proces gerelateerde administratie (Oracl4 11I), zorgdragen voor een op en top schone werkplek (5S) en de machine voorzien van de benodigde grondstoffen. Daarnaast zullen we je ook vragen om mee te denken met verbeteringen en het eventueel doen van een verbetervoorstel.

Z

Opleiding

VAPRO B of een gelijkwaardige opleiding in een chemisch technische richting. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal.

h

Certificaat

In het bezit van een geldig heftruckcertificaat 

Skills

Bekend met het werken met office (Word en Excel)

Process operator in Hendrik Ido Ambacht.

Relevante werkervaring in een productie-omgeving, in de polymeerchemie is een pré. Verder ben je nauwkeurig, leergierig, flexibel en ben je bereid te werken in drieploegendienst (start zondagnacht tot en met vrijdagavond).

Wij bieden je:

  • Een interessante en afwisselende functie met veel ruimte voor ontplooiing en eigen initiatief;
  • Een binnen de functie passende salariëring en goede secundair arbeidsvoorwaarden;
  • Een team van deskundige en enthousiaste collega’s;
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.