Sherwin Williams zoekt een enthousiaste logistiek medewerker

Sherwin Williams Lelystad is op zoek naar een enthousiaste logistiek medewerker voor het magazijn. Ben jij een logistieke topper, houd jij van het werken in een magazijn en wil jij fulltime aan de slag? Lees dan snel onderstaande vacature.

Sherwin Williams Lelystad heeft zich vanaf de jaren ’80 van de vorige eeuw toegelegd op het ontwikkelen en produceren van autoreparatielakken. Ons bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een zelfstandig, internationaal opererend bedrijf in de business-to-businessmarkt.

Onze locatie is het hoofdkantoor van de Automotive divisie en telt momenteel 250 medewerkers. Op deze locatie vinden verkoop, ontwikkeling, productie, distributie en training van eindgebruikers plaats, verspreid over 4 gebouwen. Daarnaast zijn er nog diverse verkoop en buitenkantoren binnen Europa en Zuid-Afrika. Op deze wijze bedienen wij onze klanten binnen deze gehele regio.

De volgende kerntaken zijn van belang voor deze functie:

  • Verzamelen en verzendklaar maken van bestellingen aan de hand van verkooporders;
  • Systematisch en correcte opslag van goederen;
  • Rapporteren van knelpunten en analyses aan de meewerkend voorman;
  • Voorraadbeheer;
  • Zorg dragen dat de afdeling netjes en ordelijk is/blijft (6S Lean);
  • Ondersteuning bieden aan andere afdelingen binnen de logistieke afdeling.

De functie

Als logistiek medewerker ben je in het bezit van een LBO / MBO opleiding, bij voorkeur in de logistieke richting. Onze wens is dat jij enige jaren relevante werkervaring en kennis van geautomatiseerde besturingsprocessen en gegevensverwerking hebt. Voor het besturen van de hef-reachtruck is een geldig certificaat een eis, maar het is géén vereiste om deze te bezitten. Binnen 6 maanden na indiensttreding volg en rond jij alle interne opleidingen omtrent gevaarlijke stoffen af. Dit is een vereiste om met deze gevaarlijke stoffen te mogen werken.

Z

Opleiding

Als logistiek medewerker ben je in het bezit van een LBO / MBO opleiding, bij voorkeur in de logistieke richting

l

Werkervaring

Onze wens is dat jij enige jaren relevante werkervaring en kennis van geautomatiseerde besturingsprocessen en gegevensverwerking hebt.

i

Certificaat

Voor het besturen van de hef-reachtruck is een geldig certificaat een eis, maar het is géén vereiste om deze te bezitten.

Logistiek operator in Lelystad

De productiemedewerker verricht werkzaamheden binnen de afdeling productie, welke is onderverdeeld in diverse sub-afdelingen (dispergeerderij, mengerij, tapperij, water, clear, linefeeding). Afhankelijk van de sub afdeling waar je geplaatst wordt bestaan je taken uit:

  • Een interessante en afwisselende functie met veel ruimte voor ontplooiing en eigen initiatief;
  • Een binnen de functie passende salariëring en goede secundair arbeidsvoorwaarden;
  • Een team van deskundige en enthousiaste collega’s;
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.