Sherwin Williams zoekt een enthousiaste allround monteur onderhoud en storingen

Voor de afdeling Maintenance zijn wij op zoek naar een Allround Monteur Onderhoud en Storingen. Samen met een team van vijf andere monteurs, rapporterend aan de Teamleader Maintenance, zorg je ervoor dat de productielijnen kunnen blijven produceren op een veilige manier en met de gevraagde output en kwaliteit.

Sherwin Williams Lelystad heeft zich vanaf de jaren ’80 van de vorige eeuw toegelegd op het ontwikkelen en produceren van autoreparatielakken. Ons bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een zelfstandig, internationaal opererend bedrijf in de business-to-businessmarkt.

Onze locatie is het hoofdkantoor van de Automotive divisie en telt momenteel 250 medewerkers. Op deze locatie vinden verkoop, ontwikkeling, productie, distributie en training van eindgebruikers plaats, verspreid over 4 gebouwen. Daarnaast zijn er nog diverse verkoop en buitenkantoren binnen Europa en Zuid-Afrika. Op deze wijze bedienen wij onze klanten binnen deze gehele regio

Opleidings- en ervaringseisen

 • Opleiding elektrotechniek (minimaal MBO niveau niveau 4)
 • NEN3140, schakelbevoegd laagspanning
 • Ervaring in een procesomgeving, bij voorkeur icm verpakking
 • Ervaring met pneumatiek
 • Ervaring met ATEX is een pré
 • Ervaring met en goede kennis van SCADA systemen, PLC besturingen
 • Ervaring met het projectmatig oppakken van technische modificaties / MOC
 • Ervaring met Lean Six Sigma is een pré

De functie

Je taken zijn breed, en variëren van onderhoud en het oplossen van storingen tot het begeleiden van kleine projecten en het voorstellen van modificaties. De werkzaamheden zijn zowel mechanisch als elektrisch / besturingstechnisch van aard. Er wordt een grote mate van verantwoordelijkheid, initiatief en zelfstandigheid van je gevraagd. Je zult deel uitmaken van het BHV team van de site en zult daarvoor getraind worden. 

Er wordt gewerkt in een ploegensysteem waarbij op dit moment nog geen sprake is van nachtdiensten, maar in de toekomst mogelijk wel. Je werkt periodiek op zaterdag in plaats van op een doordeweekse dag.

De sfeer in het team is goed. Door diversiteit van talenten en focusgebieden binnen het team, goed samenwerken en goede communicatie, zijn wij bezig met continu verbeteren van veiligheid, kwaliteit en beschikbaarheid.

Z

Focus op kwaliteit

l

Groot veiligheidsbewustzijn

i

Initiatief

Z

Zelfstandig

l

Positief kritisch

i

Ambitieus

Solliciteren op de functie van Allround Monteur Onderhoud en Storingen

Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat bieden wij jou

 • Een interessante en afwisselende functie met veel ruimte voor ontplooiing en eigen initiatief
 • Een binnen de functie passende salariëring en goede secundair arbeidsvoorwaarden
 • Een team van deskundige en enthousiaste collega’s
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen